NYHED! Vi er nu forhandler af Valley pivot-anlæg – Læs mere

Produkter

Pumper

Pumper til hele vandforsyningsområdet

Vi er leverandør af pumper til hele vandforsyningsområdet indenfor både landbrug, gartnerier, vandværker, industri og ved privat boringer. Sortimentet går fra pumper til vandingsanlæg, udsprinklingsanlæg og overpumpningsanlæg til pumper til drænanlæg og afvandingsanlæg, drikkevandsboringer, drikkevandsbrønde, pumper til spildevand, kloakvand og pumper til brandslukningsanlæg. Scanregn A/S har alt i pumper til både rent og beskidt vand.

 

Grundfos SP dykpumper

SP-pumperne anvendes til bl.a. råvandsforsyning til vandværker, vanding i gartnerier og landbrug, grundvandssænkning, trykforøgning og andre industrielle anlæg.

Grundfos TP pumper

Pumper til bl.a. varmeanlæg, fjernvarmeværker, trykforøgning, brugsvandsanlæg samt køle- og air-condtion anlæg. Meget brugt pumpe i vandingsanlæg som IN-LINE pumpe.

Grundfos SQ pumper

SQ pumperne bruges til privat vandforsyning, råvandsforsyning til vandværker, vanding i gartnerier og landbrug, grundvandssænkning og andre industrielle anlæg. Kan bruges til 3″ boringer som erstatning for ejektorpumper.

Grundfos CM pumper

Grundfos’ CM-serie anvendes som trykforøgningpumper og cirkulationspumper samt i mange mindre vandingsanlæg på gartnerier mv. De er kompakte, støjfri, driftssikre og fleksible.

Grundfos CR pumper

Flertrins centrifugalpumper til vaskeanlæg, køle- og air-condition-anlæg, vandforsyningsanlæg, vandbehandlingsanlæg, brandslukningsanlæg, industrielle anlæg samt kedelfødeanlæg. En fantastisk driftsikker og lydsvag pumpe.

Grundfos JP selvansugende jetpumper

Anvendes blandt andet til vandforsynings- og vandtransportopgaver i hjemmet, i haven, i landbruget, i skovbruget og mindre servicevirksomheder.

Grundfos KP unilift

Til dræn- og spildevand, lænsning af kældre, husholdnings-spildevand, grundvandssænkning, tømning af swimmingpools, drænbrønde, tømning af bassiner samt indenfor landbrug og gartnerier.

Grundfos AP afløbspumper

Dræn- og spildevandspumpe til pumpning af husholdnings-spildevand, drænbrønde, brønde med overfladevand, fiberholdigt spildevand, tømning af bassiner og tanke, spildevand i landbruget, malkestalde m.m.

Selvansugende pumper fra DAB og Sealand

Vi lagerfører et bredt sortiment af selvansugende pumper til blandt andet havevandingsanlæg, springvand, flytning af væsker, trykforøgning, cirkulation og spuling.

selvansugende pumper fra Honda, Jurop* og Pacer

Her har vi også et bredt sortiment af selvansugende pumper til blandt andet aggressive medier, foderfedt, flydende gødning, saltvand, lænsning, spuling, entreprenørpumpe, gylle, slam og tyktflydende medier. (*Jurop er endnu ikke med i kataloget)

Zenit GR, GR Blue, GRI og GRN

Zenit Grinder GR er velegnede til pumpning af gråt spildevand og sort spildevand med toiletafløb samt møddingsvand, svinegylle, minkgylle m.v. Scanregn A/S hjælper dig med pumpen, så den passer til dit formål.

Zenit Draga DGO, DGP og DGG med fristrømshjul

Zenit Draga DGO pumpen bruges til spildevand, drænvand og afvanding. Er robust, slidstærk og flytbar. Zenit Draga DGP bruges til kloakpumpe, spildevand i industrien, svinegylle, minkgylle, afvanding og dræning. Kan tøropstilles.

Zenit Dreno DRP og DRG pumpe med kanalhjul

Zenit Dreno DRP med kanalhjul bruges til kloakpumpe, spildevand i industrien, svinegylle, minkgylle, afvanding samt til dræning. Pumpen kan tøropstilles.

Zenit Dreno DRN med kanalhjul og Zenit Draga DGN med fristrømshjul

Zenit Dreno DRN har kanalhjul mens Zenit Draga DGN har fristrømshjul. Kan anvendes til kloakpumpe, spildevand i industrien, svinegylle, minkgylle, afvanding og dræning. Pumperne har dobbelt mekanisk akseltætning, høj virkningsgrad, løs fod og mulighed for sugeflange.

Ceprari centrifugalpumper

Scanregn A/S lagerfører de kendte HVU pumper fra Caprari. Der er tale om en prisbillig kvalitets pumpe med metal løbehjul. Pumperne er fremragende til blandt andet markvandingsanlæg.

Vi har adgang til hele Capraris pumpe program

Rovatti centrifugalpumper

Rovatti kvalitetspumperne er i svær støbejern og med metal løbehjul. En suveræn pumpe til vanding fra boringer, sø, å og laguner.

Der er tale om en rigtig god pumpe med udskiftelige sliddele.

Ocmis pumper

OCMIS’ centrifugalpumper med speed-up gear til sammenbygning med dieselmotorer. Disse pumper giver mulighed for kompakte prisbillige opbygninger med høje ydelser og tryk -selv ved lave omdrejninger.

Landini borerørspumper

Robuste og driftsikre pumper fra LANDINI til sammenbygning med dieselmotorer eller som traktorpumper. Bruges til bl.a. markvandingsanlæg, støvdæmpning og frostbeskyttelsesanlæg, hvor der skal bruges store effekter og hvor elforsyning er for dyrt eller ikke muligt. Kontakt Scanregn for dimensionering og tilbud.

Elmoterer og koblinger

Scanregn A/S lagerfører et bredt program af 3 fasede elektromotorer i 2-, 4- og 6-pol (2.900, 1.450 og 900 omdr/min), både som fod- og flangemotorer. Byggeform B-3, B-5 og B-14. Effekter fra 0,37 kW til 37 kW. Specialmotorer og 1-fasede motorer kan skaffes.

Danmarks største lager af Grundfospumper ligger i Grindsted

Et af de største lagre af Grundfos dyk- og trykpumper udenfor Grundfos eget lager findes hos Scanregn A/S i Grindsted. Her kan kunderne serviceres med nye pumper, udskiftning af motorer og kabler samt pumpereparationer i øvrigt, uanset fabrikat.

Scanregn A/S tilbyder hjælp til udvælgelse af den rette Grundfospumpe, uanset om opgaven er vanding, vandforsyning, spildevand eller andre industrielle opgaver.