Pumper - Markpumper, dykpumper, vandpumper og pumpeanlæg

Danmarks førende leverandør af innovative vandingsløsninger med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Adresse

Thorsvej 105, 7200 Grindsted

l

Kontakt

info@scanregn.dk
+45 75 32 52 22

Åbningstider

KONTOR
Mandag til torsdag: 08:00 – 16:15
Fredag: 08:00 – 14:30

LAGER/VÆRKSTED
Mandag til torsdag: 07:00 – 16:15
Fredag: 07:00 – 14:30

Produkter

Pumper og pumpeanlæg

Pumper til hele vandforsyningsområdet

Hos Scanregn A/S er vi specialister i vandpumper! Vi er leverandør af pumper og pumpeanlæg til hele vandforsyningsområdet indenfor både landbrug, gartnerier, vandværker, industri og ved private boringer. Sortimentet går fra pumper til vandingsanlæg, udsprinklingsanlæg og overpumpningsanlæg til pumper til drænanlæg og afvandingsanlæg, drikkevandsboringer, drikkevandsbrønde, pumper til spildevand, kloakvand og pumper til brandslukningsanlæg. Scanregn A/S har alt i pumper til både rent og beskidt vand.
Vores team af specialister står til rådighed med kompetent vejledning, så har du brug for mere viden om f.eks. markpumper, dykpumper eller andre typer vandpumper, må du ikke tøve med at kontakte os!

Grundfos SP dykpumper

SP-pumperne anvendes til bl.a. råvandsforsyning til vandværker, vanding i gartnerier og landbrug, grundvandssænkning, trykforøgning og andre industrielle anlæg.

Grundfos SPE dykpumper

SP-pumperne anvendes til bl.a. råvandsforsyning til vandværker, vanding i gartnerier og landbrug, grundvandssænkning, trykforøgning og andre industrielle anlæg.

Grundfos TP pumper

Pumper til bl.a. varmeanlæg, fjernvarmeværker, trykforøgning, brugsvandsanlæg samt køle- og air-condtion anlæg. Meget brugt pumpe i vandingsanlæg som IN-LINE pumpe.

Grundfos SQ pumper

SQ pumperne bruges til privat vandforsyning, råvandsforsyning til vandværker, vanding i gartnerier og landbrug, grundvandssænkning og andre industrielle anlæg. Kan bruges til 3″ boringer som erstatning for ejektorpumper.

Grundfos CM pumper

Grundfos’ CM-serie anvendes som trykforøgningpumper og cirkulationspumper samt i mange mindre vandingsanlæg på gartnerier mv. De er kompakte, støjfri, driftssikre og fleksible.

Grundfos JP selvansugende jetpumper

Anvendes blandt andet til vandforsynings- og vandtransportopgaver i hjemmet, i haven, i landbruget, i skovbruget og mindre servicevirksomheder.

Grundfos KP unilift

Til dræn- og spildevand, lænsning af kældre, husholdnings-spildevand, grundvandssænkning, tømning af swimmingpools, drænbrønde, tømning af bassiner samt indenfor landbrug og gartnerier.

Grundfos AP afløbspumper

Dræn- og spildevandspumpe til pumpning af husholdnings-spildevand, drænbrønde, brønde med overfladevand, fiberholdigt spildevand, tømning af bassiner og tanke, spildevand i landbruget, malkestalde m.m.

Grundfos CR pumper

Flertrins centrifugalpumper til vaskeanlæg, køle- og air-condition-anlæg, vandforsyningsanlæg, vandbehandlingsanlæg, brandslukningsanlæg, industrielle anlæg samt kedelfødeanlæg. En fantastisk driftsikker og lydsvag vandpumpe til dit pumpeanlæg.

Selvansugende pumper fra DAB og Sealand

Vi lagerfører et bredt sortiment af selvansugende pumper til blandt andet havevandingsanlæg, springvand, flytning af væsker, trykforøgning, cirkulation og spuling.

Zenit GRG og GR Blue

Zenit Grinder GRG er velegnede til pumpning af gråt spildevand og sort spildevand med toiletafløb samt møddingsvand, svinegylle, minkgylle m.v. Scanregn A/S hjælper dig med pumpen, så den passer til dit formål.

Zenit Draga DGO og DGG med fristrømshjul

Zenit Draga DGO pumpen bruges til spildevand, drænvand og afvanding. Er robust, slidstærk og flytbar. Zenit Draga DGP bruges til kloakpumpe, spildevand i industrien, svinegylle, minkgylle, afvanding og dræning. Kan tøropstilles.

Selvansugende pumper fra Honda, Jurop* og Pacer

Her har vi også et bredt sortiment af selvansugende pumper til blandt andet aggressive medier, foderfedt, flydende gødning, saltvand, lænsning, spuling, entreprenørpumpe, gylle, slam og tyktflydende medier. (*Jurop er endnu ikke med i kataloget)

Caprari centrifugalpumper

Scanregn A/S lagerfører de kendte HVU pumper fra Caprari. Der er tale om en prisbillig kvalitets pumpe med metal løbehjul. Pumperne er fremragende til blandt andet markvandingsanlæg. Så skal du bruge en god markpumpe, er dette et godt bud.

Vi har adgang til hele Capraris pumpe program.

Rovatti centrifugalpumper

Rovatti kvalitetspumperne er i svær støbejern og med metal løbehjul. En suveræn pumpe til vanding fra boringer, sø, å og laguner.

Der er tale om en rigtig god pumpe med udskiftelige sliddele.

Ocmis pumper

OCMIS’ centrifugalpumper med speed-up gear til sammenbygning med dieselmotorer. Disse pumper giver mulighed for kompakte prisbillige opbygninger med høje ydelser og tryk -selv ved lave omdrejninger.  

Landini borerørspumper

Robuste og driftsikre pumper fra LANDINI til sammenbygning med dieselmotorer eller som traktorpumper. Bruges bl.a. som markpumper til markvandingsanlæg, støvdæmpning og frostbeskyttelsesanlæg, hvor der skal bruges store effekter og hvor elforsyning er for dyrt eller ikke muligt. Kontakt Scanregn for dimensionering og tilbud på et godt pumpeanlæg.

Elmoterer og koblinger

Scanregn A/S lagerfører et bredt program af 3 fasede elektromotorer i 2-, 4- og 6-pol (2.900, 1.450 og 900 omdr/min), både som fod- og flangemotorer. Byggeform B-3, B-5 og B-14. Effekter fra 0,37 kW til 37 kW. Specialmotorer og 1-fasede motorer kan skaffes.

Forskellen på pumper og pumpeanlæg

Vi leverer begge dele, men der er forskel på kompleksiteten, så her kommer en lille forklaring på forskellene mellem enkelte pumper og pumpeanlæg.

Sådan lidt kort fortalt er en pumpe typisk til den mekaniske enhed, der bruges til at flytte væske fra ét sted til et andet. Dette kan inkludere vandpumper, kloakpumper, drænpumper og industrielle pumper. En pumpe kan være en del af et større system, men i sig selv er den ansvarlig for selve pumpningen af væsken.

Et pumpeanlæg er hele installations- og driftssystemet omkring pumpen. Det inkluderer ikke kun selve pumpen, men også alle tilhørende komponenter, der er nødvendige for at sikre dens effektive funktion. Dette kan omfatte rørledninger, ventiler, kontrolelementer, filtre og eventuelle andre tilbehørsdele, der kræves for at opnå det ønskede resultat.

Så mens en pumpe kun omfatter selve den mekaniske enhed, udgør et pumpeanlæg den samlede infrastruktur, der er nødvendig for at drive pumpen og opnå den ønskede pumpefunktion. Hos Scanregn tilbyder vi både pumper og det tilhørende pumpeanlæg, der sikrer effektiv og pålidelig væskehåndtering til en række forskellige formål. Kontakt os og hør mere om den rigtige løsning for dig!

Danmarks største lager af Grundfospumper ligger i Grindsted

Et af de største lagre af Grundfos dyk- og trykpumper udenfor Grundfos eget lager findes hos Scanregn A/S i Grindsted. Her kan kunderne serviceres med nye pumper, udskiftning af motorer og kabler samt pumpereparationer i øvrigt, uanset fabrikat.

Scanregn A/S tilbyder hjælp til udvælgelse af den rette Grundfospumpe, uanset om opgaven er vanding, vandforsyning, spildevand eller andre industrielle opgaver.