Koblinger og slangekoblinger - vand, luft, olie, spildevand

Danmarks førende leverandør af innovative vandingsløsninger med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Adresse

Thorsvej 105, 7200 Grindsted

l

Kontakt

info@scanregn.dk
+45 75 32 52 22

Åbningstider

KONTOR
Mandag til torsdag: 08:00 – 16:15
Fredag: 08:00 – 14:30

LAGER/VÆRKSTED
Mandag til torsdag: 07:00 – 16:15
Fredag: 07:00 – 14:30

Produkter

Koblinger

Koblinger

Scanregn A/S tilbyder et omfattende udvalg af koblinger til både suge- og trykopgaver i forskellige typer og størrelser. Vores sortiment inkluderer Bauer, Perrot, Storz, ABC, Camlock, TW, Nito og Geka koblinger, der passer til en række anvendelser såsom vand, luft, olie og spildevand.

Vi forhandler et bredt udvalg af slangekoblinger fra førende producenter som Bauer, Perrot og ABC. Vores sortiment omfatter svejsekoblinger, lukkeringe, slutdæksler, bøjninger, koblinger med gevind, reduktioner og meget mere.
Udover koblinger tilbyder vi også et bredt udvalg af tilbehør såsom konuser, gevindnipler, afstandsringe, svejsestudse, samlere og koblingsnøgler. Vores slangekoblinger er designet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og sikrer en pålidelig og effektiv ydeevne under alle forhold. Uanset dine behov for koblinger, kan du regne med Scanregn for at levere pålidelige og holdbare løsninger.

 

Bauer koblinger

Svejsekoblinger, lukkeringe, bægre, slutdæksler, blændkoblinger, O-ringe, bøjninger, koblinger med gevind, bæger m/studs, koblinger med studs samt reduktioner.

Perrot koblinger

Svejsekoblinger, O-ringe lukkebeslag, koblinger med gevind, koblinger med studs, slutdæksler, bøjninger, slutpropper, reduktioner m.v.

ABC koblinger

Svejsekoblinger, gummiringe, fjedre, koblinger med studs, koblinger med gevind m.v.

FW koblinger

Svejsekoblinger, gummiringe, svejseøje og krog, koblinger med studs samt koblinger med gevind.

Laval koblinger

Laval svejsekoblinger, koblinger med gevind, koblinger med studs, gummipakninger, krog og slutprop.

Tilbehør til koblinger

Vi fører et bredt program i tilbehør til koblinger. Konuser, gevindnipler, afstandsringe, svejsestudse, studse med gevind, samlere mv.

Storz koblinger

Koblinger i model A, B, C og D med slangestuds, indvendigt gevind, udvendigt gevind, slutdæksler, overgange, suge koblinger samt koblingsnøgler. Store koblinger i større dimensioner skaffes fra dag til dag.

Camlock koblinger

Koblinger til tryk og vakuum i PP. Koblinger med gevind både udvendigt og indvendigt samt slangestudser. Koblinger i aluminium og rustfrit stål kan skaffes.

GEKA koblinger

Meget robuste messingkoblinger, hvor koblingsdelen er ens for alle dimensioner og der er ikke en han-del eller en hun-del. Dvs. 1/2″ slangestuds findes med indvendigt gevind og udvendigt gevind samt slangestuds, blændkoblinger og pakning. Både til tryk og vacuum. Max. 6 bar. Max. 100° C

Nito click koblinger

Koblinger med gevind og koblinger med studs. Fås i størrelserne 1/2″ og 3/4″.

Anvendes til bl.a. spuleslanger og Nito click koblinger kan samles med koblinger fra Gardena.

Nito koblingssystemer

Sikkerhedskoblinger med studs, sikkerhedskoblingshuse, koblingsnipler, koblingshuse med indvendigt gevind, udvendigt gevind og studs. Fås i 1/2″, 3/4″ og 1″. Anvendes til bl.a. spuleslanger.

Tilbehør til spuleanlæg

Vi har tilbehøret til dit spuleanlæg. Grundfos spulepistoler samt spuleforskruninger, Unifighter Spulepistoler og rør, Nito spulepistoler og dysesæt. Ophæng samt slangetromler med oprulning.