NYHED! Vi er nu forhandler af Valley pivot-anlæg – Læs mere

Produkter

Hydranter, PVC-rør og fittings

Hydranter, PVC-rør og fittings

Vi har et komplet program i hydranter, trykrør og fittings til vand. Rør til vandingsanlæg, kloak, spildevand, byvand, afvanding og meget mere.

Vi har det bredeste program af komponenter på området, og mange års erfaring og viden på området gør, at vi kan yde dig kompetent og professionel vejledning og service. Hos os er rådgivning og hjælp til projektering en selvfølge.

 

Hydranter og tilbehør

Hydranter i alle størrelser som både komplette og løse hydranter. Hydrantventiler og haner i de gængse fabrikater som f.eks. Scanregn, Solregn, Winther & Heide, Irriserra, ABC, Danregn og Perrot. Hydrantbrønde, aftapningshaner, udluftning mv.

PVC trykrør og limerør

Vi lagerfører Wavin blå PVC ø90 – ø200 og markvandingsrør, røde kloak trykrør i ø110 – ø160 – ø200 og grå PVC limerør i ø16 – ø315 til grå byvandsrør i ø50 – ø315 samt afvandings/landbrugsrør fra ø110 – ø500.

Indstiksfittings

Bøjninger i 11°, 22°, 30°, 45°, 60° og 90°, skydemuffer, overgange og T-stykker. Vi har også stålfittings som slutpropper, slutmuffer og svejsemuffer.

AVK og Hawle muffeventiler og fittings

Med udvalget fra AVK og Hawle kan vi hjælpe dig med et bredt udvalg af hovedledningsventiler og stikledningsventiler, dæksler, garniture, flanger, koblinger, trækfaste muffeventiler, muffer, flangeovergang, combi løsninger og andre fittings til rør.

Anboringsbøjler

Anboringsbøjler til PVC-rør og PE-rør fra bl.a. Hawle, Wavin og Plasson i dimensioner fra 50 mm til 200 mm. PE anboringer med galvaniseret eller rustfrie bolte fra 25 mm til 200 mm – også til anboring under tryk.

PVC limefittings

PVC limefittings i dimensioner fra 16 mm til 200 mm. Limevinkler i 45° og 90°, grenrør i 45°, limemuffer, gevindmuffer, reduktionsbøjninger, slutmuffer, nippelmuffer, gevindslutpropper/muffer, rørbærere, unioner mv.

PVC lim, glidemiddel og rensevæske

Pevicol spaltefyldende lim til PVC, rør og fittings. Pevicol lim er uden farlige opløsningsmidler. Siliconespray og Super Glidex silicone.