Valley forhandler - Scanregn
INFO! Reservedelstegninger til Zenit pumper er nu oprettet – Se mere

Adresse

Thorsvej 105, 7200 Grindsted

l

Kontakt

info@scanregn.dk
+45 75 32 52 22

Åbningstider

KONTOR
Mandag til torsdag: 08:00 – 16:15
Fredag: 08:00 – 14:30

LAGER/VÆRKSTED
Mandag til torsdag: 07:00 – 16:15
Fredag: 07:00 – 14:30

Nyhed

Valley Pivot-anlæg

Valley_horiz_4c
Scanregn er nu forhandler af Valley Pivot-anlæg

Ring os op

+45 75 32 52 22

Din pålidelige vandingspartner

​Scanregn er nu forhandler af Valley pivot-anlæg

Historien om starten på samarbejdet med Valley er allerede lang og den tager faktisk sit udgangspunkt i vores ønske om at have et stærkt fokus på bæredygtighed. Derudover har vi også en ret simpel ambition om at forhandle verdens bedste produkter. Valley er et match på både vores ønske og vores ambition.

Som en førende forhandler af vandingsudstyr har vi en forpligtigelse til at bringe produkter til markedet, som kan gøre en forskel.

FN har i arbejdet med verdensmålene for bæredygtig udvikling i mål 2 præciseret at landbruget har brug for indsatser, der øger produktivitet og fremskynder forbedring af land og jordkvalitet. Og i målene 6 og 7 præciseres det også, at der er behov for udvikling i anvendelse og udnyttelse af både vand og energi.

Danmark er med vores unikke jordbund og optimale klimatiske forhold et landbrugsland, og vi skal vedblive med at være et forbillede for bæredygtigt landbrug.

Det håber vi på at kunne bidrage til ved at dygtiggøre os i at levere de bedst tænkelige løsninger til markvanding. Vi vil gerne bidrage med altid at kunne finde den vandingsløsning, som på bedste vis imødekommer behov for effektiv vanding med mindst mulige brug af både mandskab og energi. Med Valleys lækre pivotvandingssystemer og den viden og erfaring, som de tilbyder os, har vi endnu et værktøj i kassen.

Vores leverandører

Samarbejdspartnere

Ring os op

+45 75 32 52 22

Din pålidelige vandingspartner

Vi tager altid telefonen!

Rådgivning og ekspertise

Vi forstår vigtigheden af at bevare vandressourcer og sikre effektivitet og pålidelighed i vandingssystemer. Derfor tilbyder vi ikke blot produkter, men også personlig rådgivning og ekspertviden, der sikrer, at du får den optimale løsning til dine specifikke udfordringer.