Fasterholt markvandingsmaskiner til effektiv markvanding
INFO! Reservedelstegninger til Zenit pumper er nu oprettet – Se mere

Adresse

Thorsvej 105, 7200 Grindsted

l

Kontakt

info@scanregn.dk
+45 75 32 52 22

Åbningstider

KONTOR
Mandag til torsdag: 08:00 – 16:15
Fredag: 08:00 – 14:30

LAGER/VÆRKSTED
Mandag til torsdag: 07:00 – 16:15
Fredag: 07:00 – 14:30

Produkter

Fasterholt markvandingsmaskiner

Fasterholt markvandingsmaskiner til effektiv markvanding

Fasterholt Maskinfabrik A/S er Skandinaviens førende producent af markvandingsmaskiner. Deres vandingsmaskiner er af høj kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed til effektiv markvanding.

Scanregn A/S er stolte af at være forhandlere af Fasterholt vandingsmaskiner, der leverer pålidelig og effektiv vanding til landbrug, gartnerier og andre grønne områder. Fasterholt vandingsmaskiner er designet til at imødekomme behovene i forskellige landbrugsmiljøer, uanset om det er store marker eller mindre gårde og haver.
Vores sortiment af Fasterholt markvandingsmaskiner omfatter en række forskellige modeller, der spænder fra større maskiner som FM5500H med imponerende rækkevidde og kapacitet til mindre maskiner som Minimobil 32, der er velegnede til mindre områder og specialiserede anvendelser. Uanset hvilken Fasterholt markvandingsmaskine du vælger, kan du være sikker på kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Vi hos Scanregn A/S tilbyder også omfattende support og service for alle vores Fasterholt markvandingsmaskiner, herunder installation, vedligeholdelse og reparation. Med vores ekspertise og engagement sikrer vi, at dine vandingsbehov bliver opfyldt på den mest effektive og pålidelige måde.

TL 235 er en selvkørende vandingsmaskine med rotor

Den er bygget op på en Massey Ferguson gearkasse med 6 gear, ligesom de allerførste Fasterholt vandingsmaskiner, der blev produceret tilbage i 1975. Denne vandingsmaskine er meget simpel uden computerstyring og andet avanceret teknik. Maskinens fremdrift styres af rotoren, som overfører energi til gearkassen.

FM 2500 er en turbinedrevet, selvkørende markvandingsmaskine med elektronisk konstantregnsstyring

FM 2500 har mange fordele som f.eks. at konstant regn der sikrer fremkørselshastighed, intet vandspild omkring maskinen, opbygget efter driftssikre og holdbare principper og leveret med kvalitetsslanger.

Fasterholt FM4000-serien består af fire selvkørende maskiner med turbinedrift

Ens for alle maskiner er, at de er bygget op med en helt ny undervogn med nyt bagtøj. Alle maskiner er med elektronisk styring, og fælles for dem er, at de er driftsikre maskiner med avanceret teknik til den kvalitetsbevidste landmand.

Fasterholt FM 5500H markvandingsmaskine

Den største markvandingsmaskine fra Fasterholt med en slangelængde på op til 1.000 meter i Ø125 mm. Der kan som ekstraudstyr monteres en lille én-cylindret dieselmotor, der trækker det hydrauliske anlæg til fremdrift og tromletrækket ved anlæg med mindre vandmængder.